Гаражни врати

Ролетни врати

Ролетните врати са често използвани за гаражи заради тяхната практичност. Те освобождават наистина много място пред и в гаража. При паркиране можете да се доближите директно до вратата, а таванът на гаража остава свободен. Ролетните врати могат да бъдат различни модели и конфигурации. Клиентите имат възможност да избират какъв вид да бъде профилът за ролетната врата, нейният цвят, кутия, а също и начинът на задвижване – ръчно или чрез мотор, с помощта на бутон или дистанционно управление.

Положителните страни на ролетните врати са добра топлоизолация, безшумна експлоатация, автоматично заключване, разнообразие от цветове, включително и дървесна имитация.

Секционни врати

Изключително подходящи са за гаражи. Те се произвеждат от двустенни панели, като между двете стени има пълнеж от полиуретанова пяна. Секционните врати предлагат пълно удобство, максимална сигурност и оптимално спестяване на пространството. Отделните елементи, наречени секции, които са свързани с панти, позволяват вратата да се отвори вертикално, като удобно се нагъва нагоре до тавана без да се издава напред и да заема допълнително пространство пред гаража. Дебелината им е 4 см., което обуславя добрите им изолационни качества. Секционните гаражни врати могат да бъдат задвижвани както ръчно, така и с мотор. Изработват се в бял цвят, златен дъб, сиво и цветовете от каталог RAL. Изключително атрактивни като дизайн, секционните гаражни врати са един много добър избор.